سمینار تجاری سازی در حوزه فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه جهرم

1395-09-01
مدیریت انتشار
سمینار تجاری سازی در حوزه فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه جهرم

سمینار تجاری سازی در حوزه فناوری اطلاعات (IT) با موضوع تجاری سازی در حوزه فناوری اطلاعات به همت مرکز آپا دانشگاه جهرم و دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه با حضور مهندس محمد جواد آذری جهرمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن استاد آتشی در فرمانداری ویژه شهرستان جهرم برگزار گردید.

در این جلسه، مهندس آذری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به بیان الزامات و ظرفیت‌های کارآفرینی در حوزه IT پرداختند و شناخت گپ‌های فناوری مورد نیاز بازار، توجه به بازار جهانی و ظرفیت‌های تجاری جهان اسلام، توسعه ابزارهای جدید و توجه به محتوای تولیدی از جمله نکات مطرح شده توسط ایشان بود.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین بهادری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم و مهندس صحرائیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان جهرم از حضور مهندس آذری و شرکت اساتید و دانشجویان دانشگاه جهرم در برنامه کارآفرینی تقدیر و تشکر نمودند.

apa@jahrom.ac.ir
استان فارس، جهرم، دانشگاه جهرم